money, profit, finance

Wederkerig Groeien

Datum: 11 april 2024 om 19:00 uur
Prijs: € 45,00
Aantal plaatsen over: 8
Vind de aansluiting bij je zorgvrager via Het Wederkerig Groeiproces.

Tijdens deze online workshop krijg je zicht op ‘de mens’ die achter de problematiek van je zorgvrager schuilt gaat. Je leert aan te sluiten bij gezonde kanten en krijgt oog voor de zelfsabotage. Met behulp van de zeven stappen van Het Wederkerig Groeiproces, zie je een nieuw perspectief. Je vindt (opnieuw) aansluiting bij je zorgvrager waardoor je hem of haar kunt helpen om de eigen draagkracht en daarmee ook de kwaliteit van leven te vergroten.

Inhoud

Deze workshop is opgebouwd aan de hand van een praktijkvoorbeeld. De casus staat centraal, met de bedoeling dat je, na afloop van de workshop zelf aan een wederkerige groeirelatie met je zorgvrager kunt werken.

Voor wie

Voor alle medewerkers in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking (VGZ), die verbinding zoeken in hun werk met degene die hun zorg ontvangen.

Kosten

€ 45,– (excl. BTW)

Wat krijg je?

Na inschrijving krijg je een link voor de online omgeving en kan je deelnemen aan de workshop. Je krijgt de reader met praktijkvoorbeelden toegestuurd en er is ruimte om binnen twee weken, na de workshop, je eigen (op jouw werkomgeving) gerichte vragen te stellen, waar je een persoonlijk antwoord op krijgt.

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.