Online praktijk cursus

Datum: 22 april 2024 om 19:30 uur
Prijs: € 275,00
Aantal plaatsen over: 6

Wil je de visie van ‘Laveren in de GGZ’ binnen jouw werksituatie toepassen, dan is deze praktijkgerichte cursus misschien iets voor jou. Tijdens deze online cursus doorloop je de verschillende stappen van Het Wederkerig Groeiproces. Je stelt één van jouw zorgvragers centraal en krijgt aan het einde van elke bijeenkomst ideeën aangereikt waar je in de praktijk mee aan de slag kunt.  Je krijgt zicht op de krachten, talenten, gezonde kanten en drijfveren van die zorgvrager, je leert de verschillende afweermechanismen (door)zien en krijgt handvatten om een uitnodigende context gericht op groei en ontwikkeling, binnen jouw werksituatie, neer te zetten.

Duur

De cursus bestaat uit 4 online bijeenkomsten.

Data eerstvolgende cursus:

Maandagavond 22 april 19.30 – 21.30 uur

Maandagavond 6 mei 19.30 – 21.30 uur

Maandagavond 27 mei 19.30 – 21.30 uur

Maandagavond 10 juni 19.30 – 21.30 uur

Voor wie

De cursus is bedoeld voor zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in de kijkwijze van Het Wederkerig Groeiproces en aan willen sluiten bij de gezonde ontwikkeling, draagkracht en talenten van de zorgvragers waar zij bij betrokken zijn.

Kosten

€ 275,– (inclusief BTW)

Wat je krijgt

Persoonlijke begeleiding in een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) om Het Wederkerig Groeiproces in jouw praktijksituatie toe te passen. Een eerste kennismaking met de toepassing van het Enneagram in de GGZ, inzicht in de bouwstenen van de emotionele ontwikkeling, handvatten om doelgericht de draagkracht van je zorgvragers te vergroten en het boek ‘Laveren in de GGZ’. Als je het boek al in je bezit hebt, krijg je een korting van € 50,– op de cursus. Je kunt dit aangeven bij de opmerkingen en laten weten hoe je dit bedrag terug zou willen ontvangen.

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.